Παναγίτσα, Πέλλας – Τουριστικές εγκαταστάσεις Ε.Τ.Π

Για τηλεφωνικές παραγγελίες:  2381 032064

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Αγνά προϊόντα

χωρίς την προσθήκη ζάχαρης συντηρητικών & τεχνητών χρωμάτων

Χωρίς την προσθήκη

ζάχαρης συντηρητικών & τεχνητών χρωμάτων

Απολαύστε ποιοτικά
παραδοσιακά προϊόντα
από τοπικά φρούτα του
κάμπου της Παναγίτσας

Η Ενεργειακή Τουριστική Παναγίτσας Α.Ε ιδρύθηκε το 1997 από την Κοινότητα και τον Αγροτικό Συνεταιρισμό Παναγίτσας του Δήμου Έδεσσας με τη συμμετοχή των κατοίκων και έχει ως στόχο την εκμετάλλευση ήπιων μορφών ενέργειας και την τουριστική αξιοποίηση της ευρύτερης περιοχής.

Η παραγωγή αποξηραμένων φρούτων χωρίς την προσθήκη ζάχαρης, μαρμελάδων & παραδοσιακών γλυκών του κουταλιού, είναι η νέα δραστηριότητα της επιχείρησής μας που ξεκίνησε μόλις το 2017. Η παραγωγή των προϊόντων μας βασίζεται σε τοπικά φρούτα του κάμπου της Παναγίτσας και σε σπιτικές συνταγές χωρίς συντηρητικά και τεχνητά χρώματα.

Στις προσεγμένες ετικέτες των συσκευασιών μας αναγράφονται αναλυτικά τα θρεπτικά στοιχεία των προϊόντων και η ημερομηνία λήξης

Τέλος, στόχος μας είναι εντός του 2018 να εφαρμόσουμε το σύστημα ISO ώστε τα προϊόντα μας να γίνουν περισσότερο ανταγωνιστικά

Μαρμελάδες ΕΒΟΡΑ

Απολαύστε τις μοναδικές, χειροποίητες μαρμελάδες παραγωγής μας. Από τοπικά φρούτα της περιοχής μας οι μαρμελάδες μας παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα τεχνητά χρώματα.

Αποξηραμένα φρούτα ΕΒΟΡΑ

Τα αποξηραμένα φρούτα είναι ένα γρήγορο σνακ που σας προσφέρει εκτός από την υπέροχη γεύση τους, όλες τις υψηλές διατροφικές αξίες των φρούτων. Χωρίς προσθήκη ζάχαρης, από τοπικά φρούτα του κάμπου μας, όλα τα αποξηραμένα φρούτα ΕΒΟΡΑ παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα τεχνητά χρώματα.

Γλυκά του κουταλιού ΕΒΟΡΑ

Να τα φας με το κουτάλι μονομιάς. Τόσο υπέροχα. Από διαλεγμένα τοπικά φρούτα, τα γλυκά του κουταλιού ΕΒΟΡΑ παρασκευάζονται χωρίς συντηρητικά και πρόσθετα τεχνητά χρώματα.

Σάλτσες ΕΒΟΡΑ

Νέο προϊόν από την ΕΒΟΡΑ. Σάλτσα από εξαιρετικής ποιότητας τομάτες σε μεγάλη συσκευασία 700gr. Μαγειρέψτε πεντανόστιμα φαγητά με τη σπιτική σάλτσα τομάτας από την ΕΒΟΡΑ.