Παναγίτσα, Πέλλας – Τουριστικές εγκαταστάσεις Ε.Τ.Π

Για τηλεφωνικές παραγγελίες:  2381 032064

ΤΟ ΚΑΛΑΘΙ ΜΟΥ

Το κόσμημα του Καϊμακτσαλάν, η Εβόρα, βρίσκεται 2,5 χλμ. βορειότερα από το χωριό Παναγίτσα και μόλις 13 χλμ. μακριά από το πασίγνωστο χιονοδρομικό κέντρο Καϊμακτσαλάν. Τοποθετημένη νοσταλγικά σε ένα λόφο γεμάτο καστανιές δίπλα σε μια σειρά από τεχνητές λίμνες είναι σε απόλυτη εναρμόνιση με το φυσικό περιβάλλον.

Τι σημαίνει "Εβόρα";

Ετυμολογικά η ονομασία «Εβόρα» σημαίνει ίσκιος της καστανιάς και έχει Ποντιακή καταγωγή. Κυριολεκτικά βγαλμένη μέσα από παραμύθι, το συγκρότημα φωλιασμένο μέσα στην φύση αποτελεί μια άριστη προέκταση της φυσικής γνησιότητας της περιοχής και σε πλήρη συμφωνία με το τοπίο.

Μια ιδανική πρόταση ορεινού τουρισμού και απόδρασης στην φύση. Αποτελώντας έναν ενεργό τουριστικό προορισμό χειμώνα και καλοκαίρι, αξιοποιώντας πλήρως την φυσική ομορφιά του πρασίνου και το χιονισμένο τοπίο της λίμνης Βεγορίτιδας

H Εβόρα προσφέρει: Στάση για φαγητό ή καφέ όλες τις εποχές.

Κάθε γωνιά του μοναδικού σαλέ της Εβόρα αποτελεί πρωτόγνωρη εμπειρία. 

Η παραδοσιακή ξύλινη ταβέρνα της Εβόρα για να απολαύσετε το αγνά μαγειρεμένο φαγητό, για τσίπουρο και μεζέ, τις παραδοσιακές σπεσιαλιτέ όπως το γνωστό ποντιακό «σειρόν».

Ηints: Η εμπειρία των λαχταριστών pancakes, των χειροποίητων σοκολατιών και ιδιαίτερων θεματικών brunch θα σας μείνει αξέχαστη.

Το καφέ προσφέρει επίσης: Eγκαταστάσεις αναψυχής για παιδιά και δυνατότητα πρόσβασης στο διαδίκτυο (wifi).

Μη ξεχάσετε να κάνετε βόλτα στο γραφικό χωριό Παναγίτσα.

Μια μοναδική ευκαιρία να επιβεβαιώσετε από κοντά την άριστη ποιότητα του φαγητού σε προσιτές τιμές υπό την άψογη εξυπηρέτηση του προσωπικού.